Τρόποι Πληρωμής

1.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, με απευθείας κατάθεση σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Εκμεταλλευτείτε την αμεσότητα και την ευκολία που σας προσφέρει το web banking και κάνετε την πληρωμή σας από την άνεση του γραφείου σας, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή έξοδα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΤΗΣ:

  • Εθνική Τράπεζα:
    Αριθμός Λογαριασμού: 316/00246354
    IBAN: GR30011103160000031600246354
  • Τράπεζα Πειραιώς:
    Αριθμός Λογαριασμού: 5400-009813-850
    IBAN: GR3301724000005400009813850

Όνομα δικαιούχου : ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΤΗΣ.
Στην αιτιολογία κατάθεσης, βάλτε τον αριθμό της παραγγελίας, που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα έχετε λάβει στο e-mail σας.
Βάζοντας τον αριθμό αυτό, το σύστημα μας, θα αναγνωρίσει αυτόματα την κατάθεση σας, και έτσι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη ενέργεια από την πλευρά σας, όπως τηλεφωνική ενημέρωση ή αποστολή καταθετηρίου. Η παραγγελία θα αλλάξει αυτόματα status, και θα λάβετε νέο ενημερωτικό mail που θα σας ενημερώνει για την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας, και για την αποστολή της παραγγελίας σας.

2.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κατά την παράδοση στο χώρο σας.

Με το σύστημα της αντικαταβολής, σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€.

3.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά, κατά την παραλαβή της από το κατάστημα μας.

4.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση της χρεωστικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με χρεωστική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με το site μας τράπεζας. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας. Υποστηρίζουμε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD , έκδοσης όλων των τραπεζών.

5.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης με το site μας τράπεζας. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Υποστηρίζουμε πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD , έκδοσης όλων το τραπεζών.

Για παραγγελίας που επιλέξετε την παραλαβή τους από το κατάστημα, μπορείτε φυσικά να πληρώσετε με την πιστωτική σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας, κάνοντας εάν θέλετε και χρήση του συστήματος των δόσεων. Σε περίπτωση που η κάρτα σας απαιτεί PIN, αρκεί η επίδειξη μόνο της κάρτας σας, ενώ σε περίπτωση που δεν απαιτεί PIN, είναι απαραίτητη η επίδειξη και της ταυτότητα σας. Είναι απαραίτητο για την παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα, να είστε ο ίδιος ο κάτοχος της κάρτας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος, σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας.Με την πλειοψηφία των πιστωτικών καρτών έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας και με την χρήση δόσεων. Μπορεί να επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει από 3 έως 18 έντοκες δόσεις.
ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής πώλησης, εάν είστε ιδιώτης, είτε την έκδοση Τιμολογίου, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή Εταιρεία οποιασδήποτε νομικής μορφής. Όλες οι αποδείξεις μας δεδομένου ότι αποτελούν και αποδεικτικό για την εγγύηση του προϊόντος που αγοράζετε, είναι ονομαστικές.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ΕΘΝΙΚΗ e-Commerce της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για την έκδοση τιμολογίου απαιτούνται τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας, δηλαδή Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. , Λογιστική Επωνυμία και διακριτικός τίτλος, Διεύθυνση, Επάγγελμα και τηλέφωνο.